• Uitverkocht

    Bottle pads
    Bottle pads

    Bottle pads zorgen gemakkelijk voor een unieke sfeer. Plek de bottle pad onder een fles drank en zet hem aan. Hierdoor zal de fles en de drank oplichten, met een unieke sfeer als gevolg.

    € 2,99

Bottlepads

Met de bottlepads van LedChique verandert u uw drankflessen eenvoudig in feestelijke flessen. Dit werkt heel eenvoudig: plak de bottlepad onder een fles naar keuze en zet deze aan. Door het licht van de bottle pad zal de hele fes en de drank daarin oplichten. Dit zorgt voor een fantastische uitstraling. Zowel bij particulieren als in de horeca zijn deze bottle pads populair.
Ook als uniek en origineel cadeau zijn de bottlepads populair. Logisch, want in no time verandert u uw feest in een sfeervol event dat mensen niet snel vergeten. Drank inschenken vanuit een verlichtte fles nu eenmaal gewoon leuker en gezelliger. Daarom zien we de bottle pads veel tijdens verjaardagen, huisfeesten, huwelijken en ook met de feestdagen zorgen ze voor een ongekende sfeer.

De bottlepads zijn eenvoudig online te bestellen via deze webshop. Daarnaast hebben wij ook wijnkoelers en diverse glazen in ons assortiment en kunt u onze cocktailbar huren.

Aanbieding

Cocktail glazen € 4,95 € 3,49
© 2014 - 2020 LedChique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel