• Onderzetter
    Onderzetter

    Deze onderzetter is in te stellen in verschillende kleuren en ook de gewenste knipperstand is in te stellen. Het is ook mogelijk om een constant licht te geven. Door het LED-licht wordt het glas op de onderzetter mooi verlicht.

    € 2,99

Onderzetters

Met de onderzetters van LedChique kunt u elk glas sfeervol maken. Zet een normaal glas op een onderzetter van LedChique en zie hoe uw glas en drinken mooi verlicht wordt. Deze coasters zijn een absolute aanrader om eenvoudig meer sfeer te creeren.

De onderzetters zijn spiegelend als ze uit staan. Door een klein knopje aan de onderkant zet u de onderzetter aan. U kunt zelf kiezen in welke kleur u de onderzetter wil laten oplichten. Dit kan een enkele kleur zijn, dit kan meerdere kleuren tegelijk zijn en dit kan stilstaand of fel knipperend.

De onderzetters met LED-licht zijn erg populair bij verjaardagen en andere feesten. Ook als origineel cadeau zijn ze ontzettend populair omdat de onderzetters op elk feest sfeer brengen, zowel op zwoele zomeravonden als op donkere avonden voor kerst of in de winter.

Deze onderzetters zijn eenvoudig online te bestellen via deze webshop. Wij leveren onze producten zowel aan horeca als aan particulieren. Naast onderzetters hebben wij ook wijnkoelers, diverse glazen en kunt u onze cocktailbar huren.

Aanbieding

Wijnkoeler/Champagnekoeler € 24,99 € 19,95
© 2014 - 2020 LedChique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel