Onderzetters en bottlepads

Uw bestaande glazen en flessen een nieuwe en sfeervolle uitstraling geven? Met de onderzetters en bottlepads van LedChique kan dat! Door een normaal glas op een onderzetter te zetten, zal het glas oplichten in de kleuren van de onderzetter. Zo kunt u eenvoudig een feest van sfeer voorzien. Ook flessen kunnen worden verlicht door een bottlepad onder de fles te plakken. De bottlepad zorgt er voor dat de hele fles en inhoud wordt verlicht.  Zowel de onderzetters als de bottlepads zijn populair in de horeca.

Onderzetters

De onderzetters van LedChique zien er al mooi uit als ze uit staan. In dat geval zijn het glimmende, licht spiegelende onderzetters. Wanneer u de onderzetters aan zet, kunt u de kleur van de onderzetter kiezen. Dit kan een enkele kleur zijn, maar u kunt er ook voor kiezen dat de kleuren elkaar in een snel of langzaam tempo afwisselen. Zo zorgt de onderzetter voor een feestelijke uitstraling. Door een glas op de onderzetters te zetten, zal het glas ook oplichten, waardoor het extra feestelijk wordt. Vooral op zwoele zomeravonden en tijdens donkere winteravonden zijn de onderzetters echt een toevoeging voor de sfeer. Mede daarom zijn de LED- verlichte onderzetters ook erg geschikt als origineel cadeau, bijvoorbeeld voor huwelijken, kerstpakketten of verjaardagen.

Bottlepads

De bottlepads van LedChique zorgen op een eenvoudige manier dat flessen verlicht worden. Door de bottlepad aan de onderkant te plakken, zal de hele fles oplichten. Dit zorgt voor een feestelijke en sfeervolle uitstraling. In de horeca zijn de bottlepads al erg populair, maar ook steeds meer particulieren vragen naar onze bottlepads.  Een mooie verlichte fles op tafel zorgt nu eenmaal voor en feestelijke uitstraling. De bottlepads zijn geschikt als uniek cadeau. Wilt u de avond compleet maken? Bekijk dan ook onze LED-verlichte glazen! Ook kunt u bij ons een cocktailbar huren.

 

 • Uitverkocht

  Bottle pads
  Bottle pads

  Bottle pads zorgen gemakkelijk voor een unieke sfeer. Plek de bottle pad onder een fles drank en zet hem aan. Hierdoor zal de fles en de drank oplichten, met een unieke sfeer als gevolg.

  € 2,99
 • Onderzetter
  Onderzetter

  Deze onderzetter is in te stellen in verschillende kleuren en ook de gewenste knipperstand is in te stellen. Het is ook mogelijk om een constant licht te geven. Door het LED-licht wordt het glas op de onderzetter mooi verlicht.

  € 2,99

Aanbieding

Cocktailglazen € 4,95 € 3,49
© 2014 - 2020 LedChique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel