• -10%

    Wijnkoeler/Champagnekoeler
    Wijnkoeler/Champagnekoeler

    Deze wijnkoeler of champagnekoeler houdt niet alleen uw drank koud, maar zorgt door de verlichting ook voor een unieke sfeer op zwoele zomeravonden of donkere winterdagen. Werkt op batterijen en gemaakt van hardplastic.

    € 24,99 € 22,49

Wijnkoeler

Uw wijn of champagne koud drinken en nog sfeer creëren ook? De LED-verlichte wijnkoelers van LedChique zorgen hier voor.  Doe een beetje ijs in de wijnkoeler, zet de fles wijn, champagne of welke andere drank u koud wilt hebben in de koeler en zet de LED-verlichting aan. Dat gaat eenvoudig door een knopje aan de onderkant. Met één druk op de knop straalt u veel sfeer uit. De wijnkoeler werkt op batterijen. Wanneer deze leeg zijn, kunt u eenvoudig nieuwe batterijen in de koeler  stoppen. Speciaal voor bij de wijnkoelers verkopen wij ook diverse LED-verlichte glazen en verhuren we een cocktailbar. De wijnkoeler is tevens geschikt als origineel cadeau

Champagnekoeler

WijnkoelerOnze wijnkoeler, ook geschikt als champagnekoeler, zorgt voor veel sfeer. Op zwoele zomeravonden houdt u uw wijn of champagne koud op het terras terwijl u geniet van de sfeer. Op donkere winteravonden, waarbij het binnen lekker warm is, is het belangrijk uw wijn of champagne koud te houden. Zeker met Oud en Nieuw is de champagnekoeler ideaal om te gebruiken. Door de sfeer die de wijnkoelers en champagnekoelers brengen zijn ze  erg populair in de exclusievere horeca waar ze vaak op het terras te vinden zijn. Ook bij trouwerijen zijn de champagnekoelers en wijnkoelers erg populair.

Wijnkoelers op trouwerij of als origineel cadeau

Doordat de wijnkoelers veel sfeer geven, worden ze vaak op trouwerijen gebruikt om flessen wijn of champagne te koelen. Ook andere dranken zoals water kunnen gekoeld worden. Mede daarom zijn ze erg populair op huwelijken, verjaardagen en andere feesten. Daarnaast zijn deze LED-verlichte wijnkoelers ook erg populair om te geven als origineel cadeau, bijvoorbeeld in een kerstpakket. Samen met de onderzetters en glazen kunnen deze wijnkoelers een erg leuk pakket vormen. Bijvoorbeeld met onze champagneglazen of longdrinkglazen.

Aanbieding

Cocktailglazen € 4,95 € 3,49
© 2014 - 2020 LedChique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel