• Shotglazen pakket (4x shotglas) UITVERKOCHT
    Shotglazen pakket (4x shotglas) UITVERKOCHT

    Deze shotglazen brengen elk feest naar een nieuw level. Schenk de drank in het shotglaasje en het glas begint door het LED-lampje fel te knipperen.
    Zodra het glas leeg is, gaat het licht weer uit. De shotglazen zijn hardplastic.

    € 7,99

Shot glazen

Shotjes zijn leuk, zeker als de shots worden geserveerd in deze LED-verlichtte shotglazen. Wanneer de drank wordt ingeschonken in het glas, begint het lampje in alle kleuren te knipperen. Als het glas leeg is, gaat het licht uit. Dit maakt deze shotglazen erg populair, zowel in de horeca als onder particulieren.

Met de shotglazen van LedChique creëert u eenvoudig een gezellige sfeer. Dit maakt de shotglazen erg populair voor huisfeesten en housewarmings, maar ook voor trouwerijen en verjaardagen zijn deze glazen erg geschikt. Daarnaast zijn de LED-verlichte shotglazen populair als origineel cadeau.

De shotglazen van LedChique kunt u eenvoudig online kopen in deze webshop. Betalen gaat veilig via IDEAL en de bestelling wordt binnen 2 werkdagen bij u geleverd.
Naast shotglazen hebben wij in ons assortiment ook whiskey glazen en borrel glazen. Daarnaast kunt u bij ons een led-verlichte cocktailbar huren.

Aanbieding

Cocktailglazen € 4,95 € 3,49
© 2014 - 2020 LedChique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel