• Borrelglazen pakket (4x borrelglas)
    Borrelglazen pakket (4x borrelglas)

    Deze borrelglazen zorgen voor sfeer op elk feest. Als de borrel wordt ingeschonken, gaat het LED-lampje automatisch aan. Als het glas leeg is, gaat het lampje weer uit. Gemaakt van hardplastic en ideaal voor op feestjes.

    € 7,99

Borrel glazen

Voor de perfecte borrel heeft u perfecte borrelglazen nodig. Gelukkig heeft LedChique deze in het assortiment. Onze borrelglazen geven namelijk licht in het donker.

Wanneer u uw borrel inschenkt, zal de LED-verlichting in het glas gaan branden. Als uw borrel op is, gaat het licht automatisch weer uit. Het LED-lampje zit verwerkt in de bodem van het hardplastic glas. Momenteel hebben we alleen borrelglazen op voorraad die de kleur blauw geven als licht. De verlichtte borrelglazen maken elke borrel tot een sfeervol succes.

De borrelglazen van LedChique zijn met name populair voor feestjes, zowel in de horeca als voor particulieren. Met deze glazen maakt u uw locatie in een handomdraai sfeervol. Ook als origineel cadeau zijn de glazen geschikt. Verras iemand op een verjaardag, met de kerst of tijdens een housewarming. Altijd leuk.

U kunt de borrelglazen eenvoudig online kopen in deze webshop. Bestellen gaat veilig en makkelijk via IDEAL. Naast deze glazen kunt u bij ons ook champagne glazen, whiskey glazen en wijnkoelers bestellen. Daarnaast kunt u onze cocktailbar huren.

Aanbieding

Cocktailglazen € 4,95 € 3,49
© 2014 - 2020 LedChique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel