• Whiskey glazen
    Whiskey glazen

    Deze bijzondere whiskey glazen zorgen voor een unieke uitstraling. Via een knopje aan de onderkant gaat het LED-licht aan en kunt u de gewenste kleur kiezen. Werkt op batterijen en gemaakt van hardplastic.

    € 3,49

Whiskey glazen

Mensen die unieke whiskey glazen willen kopen zijn bij LedChique aan het juiste adres. Wij hebben namelijk hele bijzondere whiskey glazen. Deze glazen geven licht in het donker. Dat maakt whiskey drinken nog sfeervoller.

De glazen zijn aan te zetten met een knopje aan de onderkant en werken op vervangbare batterijen. U kunt zelf de gewenste kleur kiezen. De verlichting zit verwerkt in de bodem van het hardplastic glas. Als het glas aan staat, geeft het een sfeervol licht in de gewenste kleur. Dit is ideaal voor donkere winter avonden, bijvoorbeeld rond de kerst, maar ook op zwoele zomeravonden zijn de whiskey glazen erg gewild.  Zeker wanneer u de whiskey met ijs drinkt, zorgt de LED-verlichting voor een mooi verlicht glas.

De whiskey glazen van LedChique zijn zijn populair als origineel cadeau. Onder andere met Vaderdag, maar ook met verjaardagen zijn deze glazen erg gewild. Wij leveren deze whiskey glazen zowel aan particulieren als aan de horeca.

Naast whiskey glazen hebben we onder andere ook  wijnkoelers en champagneglazen in ons assortiment en kunt u bij ons een cocktailbar huren.  De glazen zijn online eenvoudig te bestellen via deze webshop. Afrekenen doet u veilig en snel met IDEAL.
 

Aanbieding

Cocktailglazen pakket (4x) € 19,99 € 13,99
© 2014 - 2020 LedChique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel