• -30%

    Longdrink glazen
    Longdrink glazen

    Deze led-verlichte longdrinkglazen mogen niet in uw collectie ontbreken. Geschikt voor cocktails, frisdrank en vruchtensap. Kies eenvoudig uw gewenste kleur en stand. Werkt op batterijen en gemaakt van hardplastic.

    € 4,99 € 3,49

Longdrinkglazen

Longdrinkglazen mogen niet in uw glazencollectie ontbreken. Deze glazen kunnen namelijk voor verschillende dranken worden gebuikt. Denk hierbij aan lekkere cocktails, maar ook aan frisdrank of vruchtensap. De longdrinkglazen van LedChique geven uw avond een bijzondere sfeer doordat de glazen licht kunnen geven. U kunt het glas namelijk eenvoudig aanzetten, waardoor de drank verlicht wordt. Dit geeft een feestelijke uitstraling.

Aanzetten gebeurt via een knopje aan de onderkant. Het LED-lampje in het hardplastic glas werkt op een klein batterijtje, dat te vervangen is. Doordat het lampje in de bodem van het glas is verwerkt, zie je het lampje niet. Het enige dat te zien is, is de mooie verlichte uitstraling van het glas. De bodem van het glas is kunstzinnig te noemen met de structuur die lijkt op ijs.

De LED-verlichte longdrinkglazen van LedChique zijn populair onder alle leeftijden en op alle gelegenheden. Elke gelegenheid wordt met deze glazen namelijk meteen een feestelijke gelegenheid. Dit geldt voor verjaardagen, maar zeker ook voor housewarmings en trouwerijen. Daarnaast zijn de glazen van Ledchique ook een origineel cadeau bij deze of andere gelegenheden

Naast cocktailglazen hebben wij ook diverse andere glazen en wijnkoelers in ons assortiment. Daarnaast kunt u onze cocktailbar huren voor bijzondere feesten en partijen. Wij kunnen voor zowel particulieren als horeca aan de vraag voldoen.

Onze producten zijn gemakkelijk online te bestellen. Betalen kan via IDEAl. Voor grote bestellingen kunt u contact met ons opnemen.
 

Aanbieding

Cocktailglazen pakket (4x) € 19,99 € 13,99
© 2014 - 2020 LedChique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel