• -29%

  Cocktail glazen
  Cocktail glazen

  De cocktailglazen van LedChique zorgen voor sfeer op elk feest! Door een knopje aan de onderkant kiest u eenvoudig uw favoriete kleur en of het cocktailglas moet knipperen. Glas is gemaakt van hard plastic. Werkt op batterijen.

  € 4,95 € 3,49
 • -30%

  Cocktailglazen pakket (4x)
  Cocktailglazen pakket (4x)

  Met het cocktailglazenpakket zorgt u voordelig voor nog meer sfeer. Door een knopje aan de onderkant kiest u eenvoudig uw favoriete kleur en of het cocktailglas moet knipperen. Glas is gemaakt van hardplastic. Werkt op batterijen.

  € 19,99 € 13,99

Cocktailglazen

Cocktailglazen zorgen voor sfeer, en de cocktailglazen van LedChique al helemaal. Dat komt doordat deze glazen licht geven door de LED-lampjes die onder in het glas zijn verwerkt. Hierdoor wordt het de drank in het glas mooi verlicht. Zo maakt u van elk feest een avond die u en uw gasten nooit zullen vergeten.

U kunt de cocktailglazen eenvoudig aanzetten door een klein knopje aan de onderkant. U kunt kiezen of u één kleur wil, of dat u wil dat de glazen knipperen en u kunt zelf de gewenste kleuren kiezen. Het LED-lampje is verwerkt in de bodem van het glas. Door de kunstzinnige structuur van de bodem valt het lampje niet op, waardoor er een mystiek effect ontstaat.

Origineel cadeau

Door het feestelijke karakter van deze verlichtte cocktailglazen zijn deze glazen erg populair op verjaardagsfeesten, housewarmings en op huwelijksfeesten. Niet alleen om de sfeer te verhogen, maar ook als origineel cadeau voor deze gelegenheden.

Naast cocktailglazen bestaat het assortiment van LedChique uit verschillende andere glazen zoals whiskeyglazen en champagneglazen. Ook wijnkoelers en onderzetters behoren tot het assortiment, net als onze cocktailbar. Ook als u op zoek bent naar een origineel cadeau slaagt u altijd.

U kunt  de glazen eenvoudig online bestellen en afrekenen via IDeal. Voor grotere bestellingen kunt u contact met ons opnemen.Dit geldt zowel voor particulieren als voor horeca.

Aanbieding

Cocktailglazen € 4,95 € 3,49
© 2014 - 2020 LedChique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel