Origineel kerstcadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Kies dan voor een uniek LED-product van LedChique. Onze cadeau’s zijn erg populair voor verjaardagen en huwelijken.  Dit komt omdat de glazen en koelers van LedChique, net als onze cocktailbar, voor sfeer zorgen met het licht dat zei uitstralen. Hieronder volgt een opsomming van originele cadeau’s en hun beschrijving:

Cocktail glazen

Cocktail glazen zijn een origineel cadeau bij elk feest, of het nu gaat omcocktail glas origineel cadeau een huwelijk, verjaardag, vrijgezellenfeest of ander soort event. Deze glazen veranderen elk feest namelijk meteen in een chique cocktailparty.
Bestel cocktailglazen als origineel cadeau hier>>

Champagneglazen

Champagneglas origineel cadeauDe champagneglazen van LedChique geven een originele twist aan elk feest. Verlicht uw bubbels simpel door drank in het glas te gieten. Leuk voor iedereen die iets te vieren heeft!
Bestel champagneglazen als origineel cadeau hier>>

 

 

ChampagnekoelerChampagne koeler origineel cadeau

Champagnekoelers zijn perfect voor iedereen die zijn of haar drank sfeervol koud wilt houden. Verlicht uw fles champagne of andere wijn eenvoudig door het knopje aan de onderkant en uw drank blijft nog koud ook. Ook tijdens zwoele zomeravonden en donkere winterdagen zorgt deze champagnekoeler voor een originele sfeer.
Bestel champagnekoelers als origineel cadeau hier>>

Longdrinkglazen

Longdrinkglazen origineel cadeauLongdrinkglazen kunnen worden gebruikt voor cocktails, maar ook voor bijvoorbeeld limonade en frisdrank. Door een klein knopje aan de onderkant kunt u de kleur van uw verlichting instellen en kiezen of deze knippert of niet. Zo heeft u een origineel cadeau voor kinderen.
Bestel longdrinkglazen als origineel cadeau hier>>

 

Whiskeyglazen

Whiskyglazen zijn een origineel cadeau voor bijvoorbeeld vaderdag of verjaardagen. whisky glas origineel cadeau vaderdagBij lekkere whiskey hoort een mooi glas. Dit glas licht op in alle kleuren op en zorgt daarmee voor een prachtige sfeer.
Bestel whiskeyglazen als origineel cadeau hier>>

Borrelglazen

borrelglazen origineel cadeauBorrelglazen zijn altijd een leuk cadeau, want iedereen drinkt wel eens een borrel. Deze verlichte borrel zijn daarom een origineel cadeau tijdens verjaardagen, feestdagen, huwelijken, enzovoort.
Bestel borrelglazen als origineel cadeau hier>>

 

Shotglazen

Shotglazen die licht geven zodra er drank in zit. Een meer originele manier voor het Shotglazen origineel cadeaudrinken van een shot is er niet. Als het glas leeg is, gaat het licht uit. Leuk voor verjaardagen of feestjes.
Bestel shotglazen als origineel cadeau hier>>

Onderzetters

onderzetter origineel cadeauDeze originele onderzetters (coasters) maken van een normaal glas iets bijzonders. Kies een stand, bijvoorbeeld knipperend, meerdere kleuren of een enkele kleur, en zet een glas met inhoud op de onderzetter. Het glas zal nu zelf oplichten!
Bestel onderzetters als origineel cadeau hier>>

 

Bottle pads

Een bottle pad plakt u eenvoudig onder een fles. Door de pad aan te zetten, zal Bottle pads origineel cadeaude fles en de inhoud oplichten. Zo maakt u van een normale fles iets origineels.
Bestel bottle pads als origineel cadeau hier>>

Wijnkoeler

Uw wijn koud houden en nog zorgen voor sfeer ook?  Dat kan met onze wijnkoeler. Deze koeler geeft licht en zorgt daarmee voor een fijne uitstraling. Ideaal tijdens warme zomeravonden.
Bestel wijnkoelers als origineel cadeau hier>>

Aanbieding

Wijnkoeler/Champagnekoeler € 24,99 € 22,49
© 2014 - 2020 LedChique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel