Glazen

Bent u op zoek naar bijzondere glazen? Dan bent u bij Originele glazen LedChique  LedChique aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk veel verschillende LED-verlichte glazen kopen.  Bij sommige glazen kunt u zelf de kleur van het licht instellen. Daarnaast verkopen wij ook lichtgevende champagnekoelers, wijnkoelers en onderzetters.  U kunt
bij LedChique ook een cocktailbar huren. Wij verkopen zowel per stuk aan particulieren als in grote oplages aan de horeca.

Cocktailglazen, champagneglazen en shotglazen

Ons assortiment is divers. Zo hebben wij mooie cocktailglazen (of longdrinkglazen) die middels een knopje aan de onderkant te voorzien is van LED-licht in de door u gewenste kleur. Onze champagneglazen lichten op zodra u drank in het glas schenkt. Ditzelfde geldt voor onze shotglazen: zodra er een drank in wordt geschonken, zal het shotglas oplichten. Zodra het glas leeg is, gaat het licht uit. De LED-borrelglazen gaan ook aan door middel van een sensor. De whiskeyglazen kunt u met een knopje laten oplichten. Dit geeft een hele gezellige sfeer, bijvoorbeeld op zwoele zomeravonden of met de kerst.  Zeker in combinatie met onze andere producten, zoals de bottlepads en wijnkoelers, zorgt LedChique voor sfeer bij elk feest of evenement. Daarom zijn onze glazen in de exclusievere horeca ook erg populair. Als u onze LED-glazen wilt bestellen of huren in combinatie met onze cocktailbar kan dat ook. U kunt onze cocktailbar huren met of zonder bartenders. Ideaal voor zowel de horeca als voor particulieren. Onze glazen zijn ook te huren.

Origineel cadeau

De glazen van LedChique zijn leuk als u een origineel cadeau wilt geven. Het maakt hierbij niet uit of u de glazen cadeau doet voor een verjaardag, kerst, trouwerij of sinterklaas. Shotglazen zijn bijvoorbeeld een erg origineel verjaardagscadeau en champagneglazen zijn weer originele cadeaus voor huwelijken of trouwerijen. Dit hangt natuurlijk ook af van wie de mensen zijn aan wie u het kado geeft.  Daarnaast zorgen onze producten ook voor een unieke sfeer op elk evenement.

Aanbieding

Wijnkoeler/Champagnekoeler € 24,99 € 19,95
© 2014 - 2020 LedChique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel